Det gode bygget

Fra Idé til ferdig bygg
Tidlig engasjement og samarbeid før byggestart er vår beste oppskrift på et godt byggeprosjekt. Vi samarbeider med kunder og prosjekterende om budsjett og optimale løsninger i bygget. Vi ser det som vårt ansvar at kunden får ‘mest for pengene’. Fokus på komplett bygg til riktig pris, hindrer ubehagelige overraskelser og gir en enklere gjennomføring enn tradisjonell anbudskonkurranser. Samarbeid om løsninger og kostnadsrammer, fører frem til komplett beskrivelse og fastpris i kontrakt. Modellen kan benyttes for såvel nybygg som restaurering og rehabilitering.
 

Be oss om referanse på prosjekt utført etter samspillmodell!
 

Den gode kunden

En god prosess forutsetter både en god entreprenør og en god kunde. Vi er opptatt av bestillerkompetanse og anbefaler den som kunde å sette deg inn i dine rettigheter og plikter. Ta en titt på veiledningen hos Forbrukerportalen. Dette er en side med gode råd utarbeidet som et samarbeid mellom byggenæringen (BNL) og Forbrukerrådet.

 
Vi har bygget hus i over 30 år
Kjetil Eriksen as har solid erfaring i oppføring av arkitekttegnede boliger. Bygge nytt skal være en morsom og spennende prosess hvor byggherre opplever å virkeliggjøre boligdrømmen. Et godt etablert nettverk av arkitekter, ingeniører og andre håndverks–grupper gjør det mulig for firmaet å tilby komplette løsninger fra idé til ferdig bygg.
Utbygging, oppussing og innredninger
Firmaet har bred kunnskap i utbygging av loft, oppussing og modernisering av leiligheter, prosjektering og oppføring av eneboliger. Vi lager spesialinnredninger, som f.eks badstuinnredninger i sedertre levert til b.l.a. Domus Atletica og Sentrum Atletica i Oslo, benkeplater og innredninger i heltre eik. Egen serviceavdeling utfører mindre oppdrag på kort varsel.
Restaurering, og komplisert rehabilitering
Kjetil Eriksen as har en spesiell interesse for bevaring av gamle bygg og bygge tradisjoner. Blant de ansatte tømrere har flere spesialkompetanse innen restaurering og rehabilitering. Firmaet har spesialkompetanse innen vindusrestaurering og anbefales av Fortidsminne-foreningen til å utføre restaureringsarbeider.